Σαμουράι vs Νίνια. Ποιος κερδίζει? Ποιος είναι καλύτερος?

Ninja εναντίον Σαμουράι. Αν πολεμήσουν, ποιος κερδίζει;

samurai vs ninja
ninja vs samurai

Κατά τη διάρκεια ενός αγώνα “1-1”, ο σαμουράι μπορεί να κερδίσει εύκολα. Υπάρχουν 4 λόγοι:
1- Σαμουράι θα μπορούσε να διαθέτει 2 σπαθιά (katana και wakizashi). Ο νίντζα ​​δεν είχε συνήθως σπαθιά. Ορισμένα νίντζα ​​είχαν μόνο ένα μικρό σπαθί. Η katana είναι το καλύτερο σπαθί στον κόσμο.
Ο 2-Σαμουράι μπορεί να κατέχει ένα άλογο. Ένας σαμουράι με ένα άλογο είναι πιο συμφέρουσα από ένα ninja χωρίς άλογο.
Οι 3-Σαμουράι είναι πιο έμπειροι στην πάλη μάχης. Ninja ειδικευμένη στην κατασκοπεία και τις συγκαλυμμένες μάχες.
4- Οι σαμουράι δεν επιτρέπεται να έχουν οποιαδήποτε δουλειά εκτός από τις μάχες. Οι νίντζα ​​ήταν αγρότες. Οι Σαμουράι είναι καλύτερα προετοιμασμένοι για να πολεμήσουν.
 
Σε ένα τραχύ έδαφος ή στην ορεινή περιοχή, η ομάδα ninja μπορεί να κερδίσει. Τα ninja έχουν καλύτερες δεξιότητες επιβίωσης ως μικρή ομάδα. Εάν πρόκειται για αγώνα μεγάλης ομάδας, ο σαμουράι μπορεί εύκολα να κερδίσει.
 
Το ninja και οι σαμουράι συνήθως συνεργάστηκαν. Δεν πάλεψαν ο ένας τον άλλο. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, πολέμησαν εναντίον του άλλου. Τις περισσότερες φορές ο Σαμουράι κέρδισε. Κατά τη διάρκεια του πολέμου του Tensho-Iga (1581), οι φυλές ninja καταστράφηκαν από τους σαμουράι (Οι δυνάμεις της Oda Nobunaga). Παρόλο που τα νίνια είχαν νικηθεί, οι δεξιότητές τους σε αντάρτες εντυπωσίασαν τους σαμουράι. Οι σαμουράι άρχισαν να χρησιμοποιούν τους κατασκόπους ninja μετά το 1581.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...