Dotonbori Top 10 ting at gøre

Dotonbori Top 10 ting at gøre

1. Tag et billede med en stor Dotonbori Shop Signboard
Dotonbori har mange berømte shop skilte, der er større end livet! Restauranten Kani Doraku har en kæmpe krabbe med bevægelige kløer, indbydende besøgende inde! En anden restaurant, Zuboraya har tændt papir lanterner i form af slag fisk! Giant blæksprutter lure på ydersiden af mange restauranter, reklame, Osaka foretrukne Æbleskivepande eller voldsramte blæksprutter bolde kan findes inde! Andre tegn omfatter gigantiske modeller af sushi, drager og en atlet ansigt i sejr – kaldet Glico Man.
道頓堀
2. Nyd Ser man på de enorme Illuminated Reklamer og Neonanlæg
Dotonbori er også kendt som ‘en gade, der aldrig sover’, og en af grundene til, at skyldes, at disse skilte aldrig slukke! At se disse reklamer er bedst om natten, når de farver og lys synes at skinne fra mange af de omkringliggende bygninger. Nogle er faste billeder, mens andre glider mellem forskellige reklamer, mens nogle få har bevægelser. Selv hele sider af butikker har neon lamper er knyttet til dem. Blandet med de store skilte, der er nævnt ovenfor, denne ærefrygtindgydende syn er en skal se for enhver Osaka turist.
3. Spis Lokale fødevarer
Der er et japansk ordsprog, ‘Kuidaore till you drop i Osaka.’ Kuidaore oversætter at ødelægge sig selv ved ekstravagance i fødevarer, og mange mennesker tror, at Dotonbori er det bedste sted at gøre netop det. At være tæt på havet, Osaka krydstogt gør funktionen skaldyr og frisk fisk. Også har varme temperaturer i sommermånederne betyde beboerne her har et stort udvalg af friske grøntsager at vælge imellem i deres retter. Mange lokale nyde bouillon måltider som de friske ingredienser gør en stærkere, mere velsmagende parabol. Mad butikker i Dotonbori spænder fra fødevarer kiosker til fancy restauranter og mange af disse er åbne 24/7!
定番の味わい
4. Prøv Lokale Slik og Konfekture
For at ‘kuidaore’ dig selv helt med mad, skal du have en dessert … eller to. Dotonbori prale af mange dessert forretninger, der tjener yummy behandler, såsom is, tærter, cheesecake, cookies, kager og andre. Du kan endda lide en okonomiyaki eller japansk pandekage. Hozenji San Pei og andre restauranter har faciliteter, hvor man kan grille det selv! Sørg for at hovedet til Glico slikbutik, som du vil finde et udvalg af slik og varianter du ville aldrig har set før. En lokal favorit er Æbleskivepande aromatiseret Pretz, som kun kan findes i Osaka By!
5. Hold øje med 100 Yen Butikker
Dotonbori er oversvømmet med mange butikker, der spænder fra tøj forretninger til souvenir kiosker. I disse, vil du være i stand til at finde lidt nipsgenstande som du kan tage tilbage med dig, såsom slik, stationære, små gaver og ‘Biliken Osaka gud for lykke’ statuer. Der er også anime og manga butikker, hvis du er interesseret i denne japanske underholdning. En butik, du måske ikke har hørt om, er den 100 Yen butik, hvor alt er 100 Yen! Disse er meget populær i Japan, og du vil finde så mange søde og unikke elementer, du ikke kan finde andre steder, eller for den billige pris!
6. Se en japansk Theatrical Play
Der er mange teater kvarterer i verden; West End Broadway, Las Vegas. Dotonbori er en af dem, som det er vært for nogle af de ældste teatre i Japan. Aktører i Japan drøm om at optræde i en af de mange teatre i dette kvarter, og du kan finde en række skuespil på displayet. Nogle teatre ligesom Yoshimoto Teater viser kun komedie spiller, mens andre fremvise kabuki, en stil af teater, der bruger masker og dans fra det gamle Japan. Nogle teatre tilbyder middag måltider når du bestiller en play billet, så hvorfor ikke nyde en aften i Dotonbori?
DSC_4000
7. Se en traditionel Puppet Show
En af de typer af skuespil fremhævede i teatrene i Dotonbori er bunraku. Dette er en form for leg, hvor marionetter fortælle historien i stedet for skuespillere. Dukkerne normalt handle ud traditionelle skuespil eller folkeeventyr, mens hævdvundne musik ledsager. Mange besøger disse viser i Dotonbori som denne kunstform opstod her i det 17. århundrede. Du vil typisk finde en af disse viser spiller på nationale bunraku-teater.
8. Hør en jazz musik session
Når Osaka hørte jazz musik fra at besøge amerikanske og filippinske bands, det blev en berømt fortid tid og kulturel aktivitet. Dotonbori plejede at være foret med jazz haller og cafeer og internationale jazzmusikere blev inviteret til at spille der. Jazz fortsatte her efter sin popularitet falmede i andre vestlige lande, omdanne til en ny genre kaldet japansk Jazz. Kærlighed af denne stil af musik driver i dag, hvor ældre og moderne indflydelser er fejret af lokale og besøgende. Tjek den nye Suntory Fem bar på Tenjin shoppinggade, hvis du ønsker at se folk indstik til et køligt jazz slå!
Bartender
9. Tag en tur langs Canal
Dotonbori selv er placeret ved siden af en kanal, og mange ting af interesse forekomme langs denne våde promenade. Hvis du er interesseret i at tage fotografering, kan du ikke gå forbi hvordan lysene afspejler i våde overflade. Hvis du ønsker at se natteliv i Osaka, vil en tur langs kanalen være ledsaget af levende musik kunstnere og lyde fra de nærliggende butikker. Hvis du ønsker at imponere en fyr eller pige, vil en tur her giver mange interessante steder at udforske og giver en meget romantisk atmosfære for jer begge.
道頓堀
10. Hozen-Ji Temple
Blandt de moderne funktioner i Dotonbori, der er en vognbane, der ser ud som om den kommer fra svunden tid. Hozen-Ji Yokocho Lane er dekoreret med historiske butiksfacader og banen i sig selv er lavet af sten, da alle gader var under Edo Periode i Japan. Hvis du fortsætter ad, vil du finde Hozen-Ji Temple. En smuk grund til at besøge her er at se papir lanterner omkring templet, som er endnu smukkere omkring solnedgang, som de er tændt og giver et varmt lys til besøgende på dette hellige sted.
法善寺

Tjek vores andre lister som 10 ting at gøre i Osaka, 10 Seværdigheder du kan ikke gå glip af mens Visiting Osaka, og ting du skal gøre i Shinsaibashi at planlægge din perfekte tur!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...