Japans bedste samurai museum. Samurai og Ninja Museum i Kyoto og Osaka

Hvis du vil besøge et samurai museum i Japan, er dette den bedste !!!

Samurai og ninja museet viser 5 eraser: Heian Periode, Kamakura Periode, Muromachi Periode, Edo Periode og Meiji Periode. Besøgende kan have en samurai rustning, besøgende kan også bruge et rigtigt samurai sværd. Der er et samurai show, ninja, samurai sværd show og en sumo wrestling show. I samme bygning er det muligt at opleve den japanske te ceremoni. Plauringen af ​​samurai museet ligger midt i Kyoto City. Osaka-grenen ligger ikke langt fra Dotonbori.

Samurai og ninja-museet havde interessante artefakter fra middelalderen. Gæsterne kan nyde museet med hjælp fra rejseguider. Der er mange spændende samurai baggrunde at tage billede og også en samurai og ninja gavebutik. Museet er åbent fra kl. 10 til kl. 19.00. Du kan købe billetter på denne hjemmeside.

samurai museum Japan

Feudal Japan
 

Heian Periode (794-1185)
Samurai-perioden startede i “Heian Perioden.” Taira klanen og Minamoto klanen beskyttede kejseren. Men de begyndte at kæmpe agaisnt hinanden. Efter Genpei-krigen begyndte Minamoto-klanen at styre Japan. Kejseren havde ingen magt.

Kamakura Periode (1185 ~ 1333)
Minamoto-klanen flyttede til Kamakura. De etablerede en militær regering og lederen blev kaldt “Shogun.” Budhismen blev mere populær. I 1274 angreb Kubilai Khan og mongolerne Japan. De blev besejret af samuraien. Mongolerne angreb igen i 1281, og samurajen besejrede dem igen. I begge invasioner var der stærke vinde. De religiøse folk kaldte vinden “KamiKaze.”

Muromachi Periode (1336 ~ 1573)
50 år efter de mongolske invasioner ønskede nogle klaner kejseren tilbage. Der var et oprør, men det var utilfredsstillende. Hovedstaden flyttede tilbage til Kyoto. Den nye æra startede. Det gyldne palads og Ryoanji-templet blev bygget i denne tidsalder. I 1467 havde shogunen ingen søn til at overtage landet. Mange “daimyo” begyndte at kæmpe mod hinanden. Landet var i kaos. Der var snesevis af små stater, der kæmpede igen hinanden. Den nye æra blev kaldt “Sengoku Perioden”.

Azuchi Momoyama Periode (1573 ~ 1603)
Oda Nobunaga, der var en hensynsløs kriger, formåede endelig at forene Japan. Han begyndte at kontrollere Kyoto i 1573, og det er begyndelsen på en ny æra. Han blev dræbt af hans tætte general i 1582 ved Honnoji-templet. Honnoji Temple er lige ved siden af ​​Samurai og Ninja Museum i Kyoto. Der var stadig nogle uenigheder blandt klanerne i Japan. I 1600 kæmpede klanerne på den østlige side af Japan og klanerne på den vestlige side af Japan mod hinanden. Dette var den største krig i Japans historie: Sekigahara-slaget. Den østlige hær af Tokugawa Ieyasu vandt.

Edo Periode (1603 ~ 1868)
Tokugawa flyttede hovedstaden til Tokyo. Tokyo blev en af ​​de største byer i Asien. Der var et meget stramt styringssystem. Ingen kunne komme ind i Japan, og ingen kunne forlade Japan. Kejseren blev respekteret, men shogunen var landets reelle hersker. Der var mere end 100 daimyo, der betalte skat til shogunen. Hver daimyo havde hundredvis af samurai krigere. Landmændene gav al ris til Daimyo. I Edo-perioden kunne 90% af japanskerne i Tokyo læse og skrive.

Samuraiens liv
– Samurai betyder “den, der tjener herren.” Selvom samurai er krigere, er meningen med ordet ikke kriger. Det japanske ord for kriger er “senshi”.
– Samurai-drenge fik ægte samurai-sverd, da de kun var 5 år gamle.
– Kun samurai kunne eje 2 sværd.
– Kun Samurai kunne have et efternavn.
– Kun samurai kunne eje en hest.
Kun samurai kunne gøre harakiri.
– Kun medlemmer af en samurai-familie kan blive samurai.
Kun samurai og munkene fik lov til at komme ind i zen-haver.
– Kun samurai havde den tunge rustning.
– Samurai fik ikke lov til at have noget andet arbejde.
– Samurajen var god i poesi, blomsterarrangement og litteraturen.
– Samurai havde en “wabi-sabi” livsstil: simple og gamle ting er smukkere.
– Den gennemsnitlige løn for en samurai var 3 tons ris om året.

En Ninjas liv
– Betydningen af ​​ordet ninja er “den, der udfører vanskeligheder.”
– I Japan blev ninja brugt til at blive kaldt “shinobi”.
– Der var kun 2 ninja-klaner i Japan: Iga-klanen og Koka-klanen.
– Ninjaerne var landmænd. De havde ikke privilegier som samurai.
– Ninjaerne havde ikke sort outfit. Deres outfit var mørkeblå eller bare enkle farver.
– Ninjaerne skulle ikke være mere end 60 kg.
– Ninjaerne var meget gode til at løbe. Det er rapporteret, at nogle ninjaer kunne køre 200 km på en dag.
– Ninjaerne kan betragtes som en spion. De er ikke krigere.

Du kan lære mere om samurai og ninja på vores museum. Vi er åbne hver dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...