Japansk Furoshiki (Cloth Wrapping) Osaka

Definition:
Furoshiki er den handling at indpakning vigtige elementer i japansk klud. Dette ses som en kulturel aktivitet, og er kunstnerisk i sit design. Tøj, mad, gaver og andre elementer er pakket ind i disse dekorerede klude. Det til indpakning klud omtales som Furoshiki.
Historie:
Denne kulturelle aktivitet har bånd til Sento eller japanske offentlige bade så langt tilbage som det ottende århundrede. Mænd og kvinder, der besøgte badene ville wrap deres tøj i separate bundter. Disse dekorative indpakning begyndt at dukke op på markeder som varerne blev pakket under anvendelse af lignende dekorerede klude og binde teknikker. Disse klude var lavet af bomuld og hør. Dette udviklede sig til forskellige stoffer og mønstre, samt mere komplekse binde teknikker. I moderne tider, kan også findes de Furoshiki klude lavet af silke, nylon og andre materialer. Disse klude kommer i en række størrelser til wrap specifikke spørgsmål.
Furoshiki
Furoshiki Ordforråd:
Otsukai Tsutsumi: Grundlæggende regnskabsmæssige wrap i Furoshiki stil.
Shibori: Traditionel stil af farvning på silke eller hamp stof til at gøre Furoshiki klude.
Furoshiki Indpakning at du kan gøre i hjemmet:
1. Saml kluden, du gerne vil bruge. En bomuld lommetørklæde eller tørklæde er fint, hvis du ikke har en japansk Furoshiki klud, men du skal sørge for, at det er i form af et kvadrat eller et rektangel. Jo større pladsen, vil det lettere at folde være. Du kan finde dekorerede Furoshiki klud i asiatiske supermarkeder. Alternativt kan du ofte finde traditionelle Furoshiki klude og designs online såsom shibori farvet klude.
2. Saml den boks, du gerne vil dække. Det bør være rektangulær form og størrelse bør være omkring en fjerdedel af kluden, du vil bruge.
3. Har vejledningen klar til Furoshiki indpakning design, som du ønsker at folde. Jeg vil tjekke online eksempler som http://furoshiki.com/technique_basic_wrap. Disse skridt vil skitsere, hvordan at folde en grundlæggende Furoshiki wrap, også kendt som otsukai Tsutsumi.
4. Start med undersiden af klædet vender opad. Placer din boks i midten. Bemærk, at der er to vandrette hjørner og to lodrette hjørner.
5. Grab en af de lodrette hjørner og pak det ind under kassen.
6. Pak den sidste lodrette hjørne på toppen og pak det omkring kassen. Hvis der er nogen overskydende stof, fold det over som nedenfor.
7. Brug vandrette hjørner som en uafgjort. Din Furoshiki indpakning er nu færdig!
Furoshiki
Sjov Fakta om Furoshiki:
1. Der er mange Furoshiki indpakning stilarter for en vifte af emner. Nogle stilarter med hårdere teknikker omfatter en pose bærende stil, flaske ombrydningen, blomster ombrydning og forskellige stilarter til forskellige størrelser af kasserne.
2. Moderne anvendelser af Furoshiki har inkluderet indpakning gaver, tasker til at bære shopping eller som tilbehør til beklædningsgenstande som tørklæder, bælter eller bandanaer. Mange har brugt Furoshiki som en del af deres miljøvenlige og minimalistisk livsstil. Årsager til dette omfatte besparelse mængden af indpakningspapir, samt at begrænse antallet af varer købt i en shopping tur.
3. Populariteten af Furoshiki har for nylig steget som folk bruger personlige stof som genanvendelige bære poser i Furoshiki stil. Den japanske miljøminister, fru Koike, støtter, at Furoshiki klude til minimalise brugen af plastik indkøbsposer i butikkerne i 2006.
4. fru Koike også godkendt en ny type klud til Furoshiki formål i løbet af sin tid som miljøminister. Denne klud var lavet af genbrugte plastikflasker og designet i stil med traditionelle japanske malerier. Denne klud, opkaldt mottainai Furoshiki, oversætter til ‘skamfulde affald klud’, som det er meningen, at demonstrere, hvordan papirkurven kan genanvendes og gøres til noget smukt.
5. Populariteten af Furoshiki er blevet idealiseret i moderne japansk kultur som en måde at dække og bære madkasser. Mange japanske frokoster er lavet i bento bokse, og mad i disse beholdere er kendt for deres indviklede og omhyggelig præsentation. Beklædningen ses som den sidste personlige præg ved udarbejdelsen af en bento frokost. Den Furoshiki klud, der ombrydes madkassen er beregnet til at matche den farve og stil af frokost.
6. En anden japansk skik hjælp Furoshiki omfatter gives gaver. En Furoshiki klud bør wrap en nøje udvalgt gave. Gave at give har en lang tradition i Japan, der ses som en social begivenhed og forpligtelse. Forretningsservice arrangementer i særdeleshed bør ikke finde sted uden udveksling af gaver. Gaven præsentationen er endnu vigtigere end gaven selv, hvorfor det er vigtigt for Furoshiki indpakning involveret.
7. shibori eller traditionelle stil farvning Furoshiki klud (nævnt ovenfor) går tilbage til det ottende århundrede. Kejser Shomu gav klud gennemfarvet shibori teknik som et offer til Todai-ji templet i Nara omkring samme tid. Teknikken til at gøre shibori klud ligner tie-dye, som klædet er snoet på en måde til at foretage visse mønstre. Den traditionelle farve af farvestoffet anvendes, er lilla.
8. Mens ikke ligefrem Furoshiki, er en anden kulturel folde håndværk fra Japan kaldet origami. Lignende folde teknikker anvendes til at folde papir i en række former. Nogle origami design omfatter dyr, blomster eller mennesker.
9. japanske indpakning teknikker er blevet brugt til at lave en ny type sko kaldet ‘Furoshiki’ ved Vibram fabrikanter. Skoen wraps omkring foden og holdes sammen med velcro strimler. Deres Furoshiki sko siges at være mere fleksibel end andre sko. Der er udendørs stilarter, samt vinter- og boot design.
10. En god online ressource, hvis du ønsker at fortsætte på egen hånd Furoshiki rejse findes på http://furoshiki.com/techniques/. Dette er en serie af online-instruktioner til at hjælpe med de teknikker og stilarter, du har brug for at ombryde klude i Furoshiki stil. Der er også et par Youtube videoer til at hjælpe dig så godt.
more bandana furoshiki

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...