Ninja Kyoto. Hol található Ninja foltok Japánban

Kiotóban megtekintheted a ninja show-t, meglátogathatsz egy nindzsa Dojot, egy nindzsi falut meglátogathatsz, vagy nindzsugorozhatsz. Kyoto volt a japán fővárosa, és Kyoto számos ninja foltot és ninja várost tartalmaz.

Történelmileg csak két ninja-klán volt Japánban: Iga klán és Koga klán. Mind az Iga, mind a Koka messze van a városközponttól. Van egy ninja kastély és ninja falu Iga-ban (2 óra Kiotótól). Mivel Iga és Koga messze van a városközponttól, sokan látogatják meg a szamuráj és a ninja múzeumot Kiotóban, hogy többet megtudjanak a nindzsáról.

Nijo Castle//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Nijo kastély. A ninja ebben a kastélyban élt. Azonban fennáll a kockázata annak, hogy más ninja kémek is beszivárogtak. A különleges padlókat a Tokugawa Shogun építette. Amikor az emberek járnak a padlón, csikorgó zaj hallatszik. Ezt azért tették, hogy felderítse az ellenség kém nindzsáit.

inside Nijo-Jinya//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Nijo Jinya. Sok ninja is lakott Nijo kastély közelében. Az egyik híres ninja épület Nijo-jinya volt. Ezt a házat vendégfogadónak és egy központnak is használták, ahol az emberek rizst árusították. A ház egy építészet, amely kényelmes a ninja. Néha túrák vannak japánul. Az angol nyelvű napi kirándulásokért látogasson el a szamuráj és ninja múzeum Kiotóba, vagy a szamuráj és ninja múzeum Osakába.

Nanzenji XIII//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Nanzenji-templom. A 16. században híres ninja volt, amelynek neve Ishikawa Goemon volt. Filozófiája olyan volt, mint Robin Hood: a gazdagoktól lopni, és mindent átadni a szegény embereknek. A Shogun Toyotomi azonban elkapta. Egy óriási edényben élve forralták. Az incidens 1594-ben a Nanzenji-templom előtt zajlott.

Enryakuji@HIEIZAN//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Enryakuji templom Mount Hiei. Mount Heiei ott született a ninja hagyomány. 1571-ben Oda Nobunaga megégette a templomot és több száz szerzetes halt meg a raid során. Miután az Enryakuji beleesett, nagy küzdelem volt a ninja és az Oda Nobunaga között az Iga-ban.

samurai museum Japan

Szamuráj és Ninja Múzeum Japán Kyoto.
Ez az egyetlen ninja hely Kyoto-ban, ahol mindent megtudhatsz a ninja-ról és ninja-edzési osztályod. A Ninja története a Shugendo hagyományhoz tartozik, amely több mint 1000 évvel ezelőtt született. A múzeumnak van magyarázata a Tokagureryu-ról és a ninja teaining technikáiról. Mindent megtehetsz a múzeumban: a) Ninja csillagdobás b) Ninja falú mászás c) Ninja ruha d) Ninja lecke e) Ninja lecke f) Ninja falu és ninjaház. A múzeumnak van egy ninja ajándékboltja, amely ninja tabi zoknit és ninja csillagokat árul.

A nindzsákról tudnivalók

Japánban csak 2 ninja-klán volt: Iga klán és Koka klán.
A nindzsák gazdák voltak. Nem voltak kiváltságaik, mint a szamuráj.
A nindzsák nem viseltek fekete ruhát. A ruhájuk sötétkék, vagy csak egyszerű színek voltak.
A nindzsáknak nem kellett többet meghaladnia a 60 kg-ot.
A nindzsák nagyon jól futottak. Úgy tűnik, hogy nindzsák egy nap alatt 200 km-t képesek futni.
A nindzsák kémként tekinthetők. Nem harcosok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...