Ninja Kyoto. Hvor finder man Ninja Spots i Japan

I Kyoto er det muligt at se et ninja show, besøge en ninja Dojo, gå til en ninja landsby eller få en ninja tour. Kyoto var hovedstaden i Japan og Kyoto har mange ninja pletter og ninja byer.

Historisk var der kun to ninja-klaner i Japan: Iga-klanen og Koga-klanen. Både Iga og Koka ligger langt fra byens centrum. Der er en ninja slot og ninja landsby i Iga (2 timer fra Kyoto). Da Iga og Koga er langt fra byens centrum, besøger mange mennesker Samurai og Ninja-museet i Kyoto for at lære mere om ninjaen.

Nijo Castle//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Nijo Slot. Ninjen plejede at bo i dette slot. Der var dog risiko for infiltration af andre ninja spioner. Specielle gulve blev bygget af Tokugawa Shogun. Når folk går på gulvet, er der en knirkende støj. Dette blev gjort for at opdage fjendens spion ninjaer.

inside Nijo-Jinya//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Nijo Jinya. Mange ninja boede også i nærheden af Nijo slot. En af de berømte ninjabygninger var Nijo-jinya. Dette hus blev også brugt som kro og et center hvor folk handlede ris. Huset har en arkitektur, der passer til ninjaen. Nogle gange er der ture på japansk. For daglige ture på engelsk besøg venligst samura og ninja museum Kyoto eller samurai og ninja museum i Osaka.

Nanzenji XIII//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Nanzenji Temple. I det 16. århundrede var der en berømt ninja, hvis navn var Ishikawa Goemon. Hans filosofi var ligesom Robin Hood: stjæle fra de rige mennesker og give alt til fattige mennesker. Men han blev fanget af Shogun Toyotomi. Han blev kogt levende i en kæmpe gryde. Hændelsen fandt sted foran Nanzenji-templet i 1594.

Enryakuji@HIEIZAN//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Enryakuji Temple i Mount Hiei. Mount Heiei er hvor ninjetraditionen blev født. I 1571 brændte Oda Nobunaga templet, og hundreder af munke døde under razzia. Efter Enryakuji’en var der en stor kamp mellem ninjaen og Oda Nobunaga i Iga.

samurai museum Japan

Samurai og Ninja Museum Japan Kyoto.
Dette er det eneste ninja sted i Kyoto, hvor du kan alt om ninja og have en ninja træningsklasse. Ninjas historie går tilbage til Shugendo-traditionen, der blev født for mere end 1000 år siden. Museet har forklaringer om Tokagureryu og ninjaens teaining teknikker. Du kan gøre alle disse inde i museet a) Ninja stjerne kaste b) Ninja væg klatring c) Ninja outfit d) Ninja lektion e) Ninja lektion f) Ninja landsby og Ninja hus. Museet har også en ninja gavebutik, der sælger ninja tabi sokker og ninja stjerner.

Ting at vide om Ninja

Der var kun 2 ninja-klaner i Japan: Iga-klanen og Koka-klanen.
Ninjaerne var landmænd. De havde ikke privilegier som samurai.
Ninjaerne havde ikke sort outfit. Deres outfit var mørkeblå eller bare enkle farver.
Ninjaerne skulle ikke være mere end 60 kg.
Ninjaerne var meget gode til at løbe. Det er rapporteret, at nogle ninjaer kunne køre 200 km på en dag.
Ninjaerne kan betragtes som en spion. De er ikke krigere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...