Ninja Kyoto. Hvor finner du Ninja-plasser i Japan

I Kyoto er det mulig å se et ninja-show, besøke en ninja Dojo, gå til en ninja landsby eller ha en ninja tur. Kyoto var hovedstaden i Japan og Kyoto har mange ninja flekker og ninja byer.

Historisk var det bare to ninja-klaner i Japan: Iga-klanen og Koga-klanen. Både Iga og Koka ligger langt fra sentrum. Det er et ninja slott og ninja landsby i Iga (2 timer fra Kyoto). Siden Iga og Koga er langt fra sentrum, besøker mange mennesker Samurai og Ninja-museet i Kyoto for å lære mer om ninjaen.

Nijo Castle//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Nijo slott. Ninjen pleide å bo i dette slottet. Imidlertid var det risiko for infiltrering av andre ninja-spioner. Spesielle etasjer ble konstruert av Tokugawa Shogun. Når folk går på gulvene, er det en knirkende støy. Dette ble gjort for å oppdage fiendens spion ninjaer.

inside Nijo-Jinya//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Nijo Jinya. Mange ninja bodde også i nærheten av Nijo slott. En av de berømte ninjabygningene var Nijo-jinya. Dette huset ble også brukt som et vertshus og et senter hvor folk handlet ris. Huset har en arkitektur som er praktisk for ninjaen. Noen ganger er det turer på japansk. For daglige turer på engelsk vennligst besøk samura og ninja museum Kyoto eller samurai og ninja museum i Osaka.

Nanzenji XIII//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Nanzenji Temple. I løpet av 1500-tallet var det en berømt ninja som heter Ishikawa Goemon. Hans filosofi var akkurat som Robin Hood: stjele fra de rike menneskene og gi alt til fattige mennesker. Imidlertid ble han fanget av Shogun Toyotomi. Han ble kokt levende i en gigantisk krukke. Hendelsen fant sted foran Nanzenji-tempelet i 1594.

Enryakuji@HIEIZAN//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Enryakuji Temple i Mount Hiei. Mount Heiei er der ninjetradisjonen ble født. I 1571 brente Oda Nobunaga templet og hundrevis av munker døde under raid. Etter at Enryakuji hadde oppstått, var det en stor kamp mellom ninja og Oda Nobunaga i Iga.

samurai museum Japan
Samurai og Ninja Museum Japan Kyoto.
Dette er den eneste ninjaplassen i Kyoto, hvor du kan alt om ninja og ha en ninja treningsklasse. Ninjas historie går tilbake til Shugendo-tradisjonen som ble født for mer enn 1000 år siden. Museet har forklaringer om Tokagureryu og deiningteknikkene til ninjaen. Du kan gjøre alle disse inne i museet a) Ninja stjerne kaste b) Ninja vegg klatring c) Ninja outfit d) Ninja leksjon e) Ninja leksjon f) Ninja landsby og Ninja huset. Museet har også en ninja gavebutikk som selger ninja tabi sokker og ninja stjerner.

Ting å vite om ninja

Det var bare 2 ninja-klaner i Japan: Iga-klanen og Koka-klanen.
Ninjaene var bønder. De hadde ikke privilegier som samurajen.
Ninjaene hadde ikke svart antrekk. Deres antrekk var mørk blå eller bare enkle farger.
Ninjaene skulle ikke være mer enn 60 kg.
Ninjaene var veldig gode til å løpe. Det er rapportert at noen ninjaer kunne løpe 200 km på en dag.
Ninjaene kan betraktes som en spion. De er ikke krigere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...