Ninja Kyoto. Unde să găsești spoturi ninja în Japonia

În Kyoto, este posibil să urmăriți un spectacol de ninja, să vizitați un Dojo ninja, să mergeți la un sat ninja sau să faceți un tur ninja. Kyoto a fost capitala Japoniei, iar Kyoto are multe locuri ninja și orașe ninja.

Din punct de vedere istoric, în Japonia existau numai două clanuri de ninja: clanul Iga și clanul Koga. Atât Iga cât și Koka sunt departe de centrul orașului. Există un castel ninja și un sat ninja în Iga (2 ore de la Kyoto). Deoarece Iga și Koga sunt departe de centrul orașului, mulți oameni vizitează muzeul Samurai și Ninja din Kyoto pentru a afla mai multe despre ninja.

Nijo Castle//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Castelul Nijo. Ninja obișnuia să trăiască în acest castel. Cu toate acestea, a existat un risc de infiltrare de către alți spioni ninja. Podele speciale au fost construite de Tokugawa Shogun. Când oamenii merg pe podea, există un zgomot scârțâit. Acest lucru a fost făcut pentru a detecta ninja spionilor inamici.

inside Nijo-Jinya//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Nijo Jinya. Multe ninja locuiau de asemenea în apropiere de castelul Nijo. Una dintre celebrele clădiri ninja era Nijo-jinya. Această casă a fost de asemenea folosită ca un han și un centru în care oamenii comercializează orez. Casa are o arhitectură convenabilă pentru ninja. Uneori există excursii în japoneză. Pentru excursii zilnice în limba engleză, vă rugăm să vizitați muzeul samura și ninja Kyoto sau samurai și muzeul ninja din Osaka.

Nanzenji XIII//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Nanzenji Temple. În secolul al XVI-lea a existat un renumit ninja numit Ishikawa Goemon. Filosofia lui era la fel ca și Robin Hood: fură de la oamenii bogați și dă totul oamenilor săraci. Totuși, el a fost prins de Shogun Toyotomi. A fost fiert în viață într-un vas gigant. Incidentul a avut loc în fața Templului Nanzenji în 1594.

Enryakuji@HIEIZAN//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Templul Enryakuji din Muntele Hiei. Muntele Heiei este locul unde sa născut tradiția ninja. În 1571, Oda Nobunaga a ars templul și sute de călugări au murit în timpul raidului. După Enryakuji incidednt a existat o mare luptă între ninja și Oda Nobunaga din Iga.

samurai museum Japan

Muzeul Samurai și Ninja Japonia Kyoto.
Acesta este singurul loc ninja din Kyoto unde poți să faci totul despre ninja și să ai o clasă de instruire ninja. Istoria lui Ninja revine la tradiția Shugendo care sa născut cu mai mult de 1000 de ani în urmă. Muzeul are explicații despre Tokagureryu și despre tehnicile de teatru ale ninjelor. Puteți face toate acestea în interiorul muzeului a) Arunca stele ninja b) Ninja perete alpinism c) Ninja outfit d) Lecție ninja e) Lecție ninja f) Ninja sat și casa ninja. Muzeul are, de asemenea, un magazin de cadouri ninja care vinde șosete ninja tabi și vedete ninja.

Lucruri de știut despre Ninja

În Japonia existau numai 2 clanuri ninja: Clanul Iga și clanul Koka.
Ninja erau agricultori. Nu aveau privilegii ca samuraii.
Ninja nu purta costum negru. Costumul lor era albastru închis sau doar culori simple.
Ninja nu trebuia să fie mai mare de 60 de kilograme.
Ninja a fost foarte bună la alergare. Este raportat că unele ninje ar putea rula 200 km într-o zi.
Ninja poate fi considerată spion. Nu sunt războinici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...