Seværdigheder, du kan ikke gå glip af, mens du besøger Osaka

Seværdigheder du kan ikke gå glip af mens besøger Osaka

1. Osaka Castle
Dette berømte vartegn ligger i hjertet af Osaka by og dens natur har malerisk udsigt, der skifter fra sæson til sæson. Besøg i foråret er betagende som det ser ud, hvis blomsterne fra de mange parker er overalt. Vandreture er populære her, for at se de forskellige historiske strukturer og helligdomme inde i slottets mure. Hvis du har tid, kan du besøge inde i slottet, som har et museum, der rummer en imponerende samurai arsenal.
Osaka Castle
2. Shitennoji-templet
Dette tempel er så smuk, som det er værdifuldt for befolkningen i Osaka. Shitennoji-templet var Japans første buddhistiske tempel og dens konstruktion fremhæver mange religiøse aspekter fra sin positionering, lag inkluderet og formålet med stadfæste de fire himmelske Kings of buddhismen. Denne hjemmeside blev medtaget på denne liste for sine fantastiske foto udsigter (især når det lyser om natten), som et sted at slappe af i den travle Osaka byen og som en mulighed for at se japanske gammel arkitektur på første hånd.
Shitennoji Temple
3. Namba Yasaka-helligdommen
Besøg på et Shinto helligdom skal være på din japanske besøg liste, og Namba Yasaka-helligdommen er den mest naturskønne i hele Osaka. På visse dage kan du endda opleve lokale i traditionelle kjole at takke. De fleste besøgende kommer til dette helligdom for at se sin vermillion bueformet bro. Når du er der, så husk at stoppe op og se på din refleksion i vandet nedenfor og pause til at tænke på den fantastiske natur omkring dig!
Traditional and kitsch inside Namba Yasaka shrine
4. Umeda-højhuset
Der er to grunde til at gøre en tur til Umeda-højhuset, og det bedste tidspunkt at se det bedste er om natten. Den første grund er at se de hængende haver, en moderne tage på ‘The Babylons hængende haver’. Lys og andre lysende dekorationer vises hele vejen rundt, hvilket gør selve tårnet vises live. Derfra kan du se byen i 360-graders pragt. Endelig kan du se moderne arkitektoniske stilarter og materialer, som det ser ud, som om hele denne bygning er lavet af glas. Hvis du ønsker, kan du udforske butikker inde i Umeda-højhuset, som omfatter barer, restauranter og caféer. Hvis du bringer en elsket her, kan du købe en hjerteformet hængelås til at forlade i toppen af denne bygning. Din kærlighed vil være som studie som denne lås, for evigt forankret på denne romantiske destination.
hi from the Sky
5. Flower Expo Memorial Park
Du kan ikke gå glip af denne park fra din besøger rejseplan på grund af prisen indgangen – fordi det er gratis! Denne store park har været en favorit med lokalbefolkningen og de besøgende siden det blev bygget for International Garden og Pyntegrønt Expo i 1990. Det har mange haver inspireret af forskellige lande, hvilket er grunden til det har en stor vindmølle over en seng af tulipaner! Med sådan et stort udvalg af farverige planter og blomster, hvordan kunne du gå glip af et sted som dette for din Osaka rejse? Bemærk, at det bedste tidspunkt for at se denne park er i foråret, når alle blomster er i flor.
太陽の塔
6. Midosuji Street
Denne gade føjes til denne liste for den moderne og indre by sceneri, der er dejligt at se på første hånd. Mens du kunne lede til Midosuji Street lige at gøre nogle shopping på berømte butikker som Prada, Chanel, Dior og andre, kan du også gå til se de moderne skulpturer, der fremhævede uden for butikkerne. Der er også udendørs dekorationer udbudt til forskellige arrangementer i løbet af året, den mest berømte er om vinteren til jul tid. Fra december til januar, forskelligt farvede lys gør denne gade glans, samt træer og bygninger langs det. Ligegyldigt hvilken tid på året det er, kan du altid se de smukke skærme i butiksvinduer!
御堂筋
7. Miyuki-dori eller Korean Town
Hvorfor ikke se en anden kultur, mens i Osaka, bekvemt placeret i et godt naboskab? Korean Town er kendt for sine restauranter og tøj forretninger, samt mange begivenheder, der bringer det japanske og koreanske samfund sammen.
8. Expo Park
Denne placering var omdrejningspunktet under 1970 World Expo og det stadig tjener sit formål at bringe folk sammen i fest og god vilje. Det har forskellige sektioner, som omfatter den Japanske Have, Natural Culture Park og Tower of the Sun venter på den perfekte fotografi. Andre foretrukne steder i parken omfatter Nationalmuseet for etnologi hvor hver etnisk gruppe på planeten er repræsenteret, og Det Internationale Institut for Børnelitteratur, hvor over 650.000 materialer på børnelitteraturen kan findes.
太陽の塔
9. Senkouji Temple
Dette tempel er ikke for sarte sjæle, da det har en udstilling inde i den buddhistiske skildring af helvede. Ved slutningen af dit tempel tur, kan du tage en fax sjæl læsning og se om du kommer til at paradis eller … det andet sted! Hvis du gør ender med at blive straffet, vil en Enma-sama eller dæmon ånd forsøger at skræmme dig med en kraftig støj! Dette tempel besøg vil skabe masser af store historier for familie og venner derhjemme!
7736 demonic elephant devours the damned
10. Biliken Jagt
Selvom dette ikke er et sted, du kan besøge, Biliken eller Good Luck guder er et fælles træk omkring Osaka. Biliken eller ”Gud ting, der er burde være” er ikke en traditionel japansk guddom, men snarere en maskot, der vundet popularitet med Osaka samfund. De har vedtaget ham som deres protektor ånd efter en stor statue af ham blev taget fra en Osaka forlystelsespark. Hold øje i løbet af din tid rundt i byen, og du vil se dynger af disse statuer. Der er nogle, du kan købe til dig selv ved souvenir butikker. Hvis du har nogle fritid, hvorfor så ikke gå på jagt og se, hvor mange Biliken statuer du kan finde? Husk at gnide hans fødder, og han måtte dele med dig nogle af hans held og lykke!
Billiken

Tjek vores andre lister ligesom Top 10 Forslag til aktiviteter i Osaka, Ting at gøre i Dotonbori og ting at gøre i Shinsaibashi at planlægge din perfekte tur!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...