Ting du skal gøre i Umeda

1. Shopping i en af de mange Department Centers
Umeda, eller Kita-distriktet, har mange shopping bygninger, der udgør byens centrum. Nogle af de mest berømte er den Hankyu Department Store og Daimaru stormagasin. Du vil finde high-end mærker, sammen med restauranter, barer og mindre butikker. Mange af disse varehuse har flere historier, herunder underjordiske niveauer, så shopping her kan tage timer. Shop till you drop er ikke bare en talemåde, da det bogstaveligt kan ske inUmeda Department centre!
Central Hall of Hankyu Department Store, Osaka
2. Hold øje med nyhed butikker
japanske butikker allerede har en følelse af nyhed for turister som tegn og elementer tilbydes, er forskellige fra dem, findes i hjemmet. Nogle butikker findes i de områder, der er nævnt her, er baseret på et tema eller interesse, og finde disse små perler er så spændende. Kiddy Land Osaka er en af de største legetøjsbutikker i Japan. Det er afgjort en af de mest sjove, da der er maskotter går rundt, event rum, hvor du kan tage billeder og en samling af souvenirs. Du kan finde en Pokemon Center på Osaka togstationen for alle dine Pokemon behov. Selv hvis du ikke er fan kommer til at se skærmene kan være en godbid for dem barnlige sjæle. Joshin Super Kids Land Honten er en stor anime og manga butik for dem, der er fans. Endelig Covo sælger dejlige franske pop stykgods såsom stationaries, tabel bagværk, ornamenter og andre søde tingeltangel.
Pikachu
3. Udforsk Grand Front Osaka
Et andet sted at shoppe og udforske er Grand Front Osaka bygning. Det handler ikke kun holder butikker og restauranter, men også boliger lejligheder og et hotel. Denne placering er på denne liste som en interessant stop inde i bygningen er Panasonic Center. Denne elektroniske mærke har sin egen showroom, der er pyntet med de nyeste apparater og elektronik for dig at se og interagere med. En anden erfaring, du kunne være interesseret i, er det + STYLE Made in Japan. Beliggende i den sydlige fløj af bygningen, kan du lave dine egne originale pose ved hjælp af en vifte af farvede materialer, bånd og bælter. Det er lidt på den dyre størrelse, men hvor ellers kan du brugerdefinerede designe din egen stilfulde håndtaske ?!
Osaka
4. Besøg Osaka Station By
Navngivet som en af Japans mest stilfulde stationer, dette sted har mere at byde på end blot transport. Her kan du udforske adfærd på af Umeda som glastaget vil lade dig se nedenfor folk ind og ud fra deres tog. Det har også mange haver og gårde på bygningernes rooves hvis du ønsker at tilbringe lidt tid i naturen. Tjek dens berømte vand ur i South Gate bygning – det er den eneste i verden! Endelig er denne plads rummer også mange butikker og restauranter, hvis du føler behov for at shoppe her.
OSAKA STATION CITY
5. Shop på Whity Umeda
Whity Umeda oversat betyder ‘den genfødte hvide by’, efter det blev renoveret i 1987. Denne indkøbscenter er i Umeda distriktet og holder over to hundrede butikker – men det er alt under jorden! Her finder du tøjbutikker, kosmetik, sko, smykker og meget mere. Et springvand i midten giver off en smuk stemning, hvis du ønsker at stoppe på en nærliggende restaurant.
Underground Street
6.Ride pariserhjul på Hankyu Entertainment Park
Tænk, hvis en forlystelsespark var inde i et indkøbscenter. Det er Hankyu Entertainment Park for dig. Det første, du ser på ydersiden af bygningen er Hep Five Ferris Wheel, hvor du kan opleve 360-graders udsigt over Osaka By. Inside, vil du finde en række butikker og morskab faciliteter. Mange nyde de trendy butikker for yngre voksne, restauranter og Sega Game Room. Du vil også finde mange morsomme tegn inde i bygningen, som omfatter en stor rød hval hængende fra loftet. Så er det bare en underholdning plet? Er det virkelig et indkøbscenter? Uanset hvad svarene du finder, vil du have det sjovt besøger her!
Ferris Wheel @ Night
7. Tag billeder på Shitennoji-templet
Dette tempel er så smuk, som det er værdifuldt for befolkningen i Osaka. Shitennoji-templet var Japans første buddhistiske tempel og dens konstruktion fremhæver mange religiøse aspekter fra sin positionering, lag inkluderet og formålet med stadfæste de fire himmelske Kings of buddhismen. Denne hjemmeside blev medtaget på denne liste for sine fantastiske foto udsigter (især når det lyser om natten), som et sted at slappe af i den travle Osaka byen og som en mulighed for at se japanske gammel arkitektur på første hånd.
Shitennoji Temple
8. Se Umeda-højhuset om natten
er der to grunde til at gøre en tur til Umeda-højhuset, og det bedste tidspunkt at se det bedste er om natten. Den første grund er at se de hængende haver, en moderne tage på ‘The Babylons hængende haver’. Lys og andre lysende dekorationer vises hele vejen rundt, hvilket gør selve tårnet vises live. Derfra kan du se byen i 360-graders pragt. Endelig kan du se moderne arkitektoniske stilarter og materialer, som det ser ud, som om hele denne bygning er lavet af glas. Hvis du ønsker, kan du udforske butikker inde i Umeda-højhuset, som omfatter barer, restauranter og caféer. Hvis du bringer en elsket her, kan du købe en hjerteformet hængelås til at forlade i toppen af denne bygning. Din kærlighed vil være som studie som denne lås, for evigt forankret på denne romantiske destination.
Osaka City view
9. Tjek den Hankyu Umeda Gallery
Dette er et interessant punkt på denne liste, da de udstillinger i galleriet forandring ganske ofte. I hvert fald, vil et besøg på Hankyu Umeda Gallery på niende etage i Hankyu Department Store imponere. Tidligere udstillinger omfatter elementer fra Grace Kellys personlige garderobe, en nordisk varer udstilling og Valentine chokolade expo, der omfattede smagsprøver og prøver. Den aktuelle udstilling i løbet af marts 2017 ‘Moser: Tjekkiets Ærværdige Bohemian Glass Studio’. Glas gravering demonstrationer vil blive udstillet, samt stykker fra samlingen. Tag et kig og du kan finde noget ærefrygtindgydende!
Cutie & the Boxer 02
10. Betal din henseender på Tsuyunoten helligdom
helligdomme kan findes i små sidegader i Japan, men denne ene accepterer bønner fra to meget forskellige typer af troende. Den første er lokale forretningsfolk, der ønsker lykke før du foretager en affære. Den anden er unge elskende, der betaler deres henseender til ære for Sonezaki Shinju. Sonezaki Shinju er en leg, der ligner Romeo og Julie, hvor de elskende ikke kunne være sammen og så begik selvmord. Det skete angiveligt på denne helligdom i 1703 og en japansk dramatiker fortalt deres historie i sit spil, det Sonezaki Shinju. Kom og besøg, hvis du ønsker succes i en affære eller med dit nuværende forhold.
Ohatsu Tenjin Shrine

Tjek vores andre lister som 10 ting at gøre i Osaka, 10 Seværdigheder du kan ikke gå glip af mens Visiting Osaka, og ting du skal gøre i Shinsaibashi at planlægge din perfekte tur!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...