Verdens første Geisha Cafe åbner i Osaka, Japan Nyhedsudsendelse

PRESSEMEDDELELSE
Osaka, Japan, Aug 22, 2017 / Maikoya / – Maikoya Osaka, en high-end japanske kulturel oplevelse mødested, for nylig indført verdens første geisha tema cafe og restaurant i Osaka. Her kan besøgende mødes og chatte med en lærling geisha, som helst tidspunkt af året. Bygningen blev bygget på en ejendom, hvor en egentlig geisha hus stod indtil midten af 1980’erne. , Maikoya Osaka er i centrum af et område, der tjente som en underholdnings-hub og havde mange geisha huse i Edo-perioden ligger i Shinmachi.
Maikoya Osaka har mange tilbud. Der er en cafe med specialprodukter såsom gylden is og en elegant guld flake dækket Kobe oksekød sandwich, der koster $ 300. Disse retter er tjent med en geisha whomvisitors kan chatte og tage billeder med. Der er en levende koto eller shamisen ydeevne på bestemte tidspunkter af dagen. Besøgende har også mulighed for at foretage reservationer til at deltage i en te ceremonyled af en engelsk talende geisha.
For mange, der rejser til Japan, en af de mest flygtige drømme er møde en egentlig geisha; moderne geishas normalt har lukket netværk, og kun et par meget heldige eller meget gode forbindelser folk har mulighed for at Feynman denne mystiske verden. Maikoya Osaka har til formål at åbne den eksklusive verden af geisha til folk i alle samfundslag, og undervise de besøgende ikke kun om geisha, men også om de traditionelle japanske kunst og kunsthåndværk, der geishasexcel på. Disse omfatter te ceremoni, japansk dans, kalligrafi, og japanske madlavningskurser.
Geisha te ceremoni på Maikoya Osaka
Miho Hirata, der administrerer Maiko Cafe siger: “Den bogstavelige definition af geisha er ‘kunst performer’ (GEI: kunst, sha: performer). En geisha skal være god til traditionelle japanske kunst og kunsthåndværk, såsom te ceremoni, sætte på en kimono, spille shamisen, gør blomst arrangement, og udførelse af buyoo (traditionel japansk dans). Vi ønsker at lære verden at geishaer er håndværkere ikke kurtisaner.
“spørgsmåletalle spørger er, hvis Geisha Cafe er ægte . Er disse faktiske geishaer, eller bare piger iført geisha gøre op? Hirata siger, at det er svært at svare på, men disse mennesker har, eller de studerer på en univeristy andre job. De klæder sig ud som en geisha. Samtidig Hirata bemærker, at “Alle tror geisha kun eksisterer i Kyoto, men de historisk praktiseret i mere end 10 byer, med hver by har en anden kode for adfærd Vi er baseret i Osaka, og vi sørge for, at. medarbejdere er bekendt med geisha kultur i Osaka. Dette inkluderer viden om japanske kunst, viden om historie og traditioner geisha, brug af sonkeigo, evnen til at bære feminin påklædning korrekt, og en bevidsthed om iki, hvilket betyder, at samtalen skal altid være respektfulde, diskret, elegant og intelligent.
for at interagere med faktiske geisha, som de praktiserer deres håndværk, Maikoya Osaka er det bedste sted at besøge. Vores bygning ikke blot har Maiko Cafe og en fantastisk te ceremoni rum perfekt egnet til de mest sofistikerede geisha kultur det fungerer også som en opskalere kulturelt aktivitetscenter med mange andre ting at gøre.
KILDE Maikoya Osaka

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...